» » » Kraliçe Pastası

Sponsorlu Bağlantılar


Kralice Pastası

Malzemeleri:
1 adet hazır kek
1 paket krem santi
1 su bardagı süt

Tart hamuru icin:
125 gram tereyagı
2 yemek kasıgı yogurt
1 yumurta
1 cay bardagı süt
1 kabartma tozu
1 vanilya
12 yemek kasıgı un

Üzeri icin:
1 su bardagı kayısı
1 su bardagı kiraz
1 su bardagı cilek
2 yemek kasıgı pudra sekeri


Yapılısı:
1 paket krem santi ile 1 su bardagı soguk sütü mikserde cırpıp buzdolabında bekletin. Tartoletleri icin tereyagını, yogurt, yumurta, süt, kabartma tozu ve vanilya ile karıstırın. Yumusak bir hamur elde edene dek un ekleyin. Hamuru 20 dakika beklettikten sonra tartolet kalıplarına incecik yayın. 180 derece fırında pembelesinceye dek pişirin. Diger yanda hazır keki enlemesine ikiye bölün. Kekin alt parcasının üzerine krem santi sürün. Meyvaların yarısını 2 kasık pudra sekeriyle karıstırın. Krem santili kekin üzerine dizin. Kekin diger parcasını üzerine kapatın. Üst kısmın her yanına spatula yardımıyla krem santi sürün. Tartoletlerin icine krem santi doldurun. Meyvaları da ilave edip kekin üzerine sıralayın.



Sponsorlu Bağlantılar
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak