» » » Bisküvili ve Labneli Toplar

Sponsorlu Bağlantılar


Bisküvili ve Labneli Toplar

Malzemeler
1,5 Paket Burcak Bisküvi
4-5 Yemek Kasıgı Pınar Labne Peyniri
1 Tatlı Kasıgı Gıda Boyası
Süt

Üzeri İcin:
80 Gram Sütlü Veya Bitter Çikolata

Hazırlanışı
Bisküvileri elimizle parçalayarak rondoya alıp, püre haline getiriyoruz.
Püre halindeki bisküvileri genis bir kaseye bosaltıyoruz.
Üzerine labne peynirini bosaltıyoruz.
Labne peyniri bisküvileri tam olarak ıslatmadıgı için, azar azar süt ilave edip, yoğuruyoruz.
Üzerine birkac damla da gıda boyası damlatıyoruz.
Gıda boyasını istediginiz renklerde kullanabilirsiniz.
Tüm malzemeyi yoguruyoruz.
Hazırladıgımız karısımdan ceviz büyüklüğünde parcalar koparıp, yuvarlıyoruz.
Servis tabagına diziyoruz.
Sütlü cikolatayı ısıya dayanıklı bir kaseye koyup, ocakta kaynayan caydanlıgın üzerine kaseyi koyuyoruz.
Çikolatayı buhar üzerinde benmari usulü eritiyoruz.
Servis tabağındaki labneli bisküvilerin erittigimiz cikolata ile süsleyerek servise hazırlıyoruz.


Sponsorlu Bağlantılar
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak