» » » Tavuk Büryan

Sponsorlu Bağlantılar


Tavuk Büryan

Tavuk butları haslayın..suyunu atmayın..
Pilav icin:
1 sogan ince dogranmıs
2 su bardagı yıkanmıs suda bekletilmis pirinc.
1 cay kasıgı karabiber
1 tatlı kasıgı tuz
2 3 kasık zeytinyag veya tereyag
3 su bardagı tavuk suyu (yetmezse normal suda ekleyebilirsiniz) Haslanan tavukların üzerine sürmek icin ;
1 cay kadıgı salca
1 tatlı kadıgı sıvıyag
Karabiber
Pulbiber
Tuz

Fırında 180 derecede pilav suyunu cekene kadar pisirelim.. Afiyet olsun..


Sponsorlu Bağlantılar
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak